استفاده از درزگیر ‌های ضد حریق

در کنار استفاده از پوشش های ضد حریق باید از درزگیر ها برای پوشاندن منافذ استفاده شود. استفاده از درزگیر های مقاوم در برابر حریق برای ساختمان هایی که در معرض حریق قرار دارند بسیار لازم و ضروری است زیرا عواملی در هنگام حریق و آتش سوزی وجود دارد که سبب انتقال دود و همچنین انتقال گاز های از نوع سمی می شود. این عوامل شامل منافذ و سوراخ هایی می شود که در دیوار ها، در ها، شیشه های پنجره ها و یا در دیگر قسمت های ساختمان وجود دارند.

برای جلوگیری از پخش دود و گاز های سمی در درون ساختمان باید چه اقدامی انجام شود

در ساختمان هایی که احتمال بروز آتش سوزی وجود دارد باید حتما از پوشش های ضد حریق استفاده شده، اما این پوشش ها کافی نیستند و باید حتما به فکر پوشاندن سوراخ های موجود در سازه ها باشید. برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی یعنی جلوگیری از پخش دود و گاز های سمی در تمامی قسمت های سازه، درزگیر های کاملا مقاوم و ایمن در انواع های کاملا گوناگون که مخصوص زمان های آتش سوزی و حریق هستند، طراحی و ساخته شده اند. از این محصول برای درزگیری و پوشاندن منافذ استفاده می شود و بهترین گزینه و راهکار می باشد زیرا که به طور 100 درصد  از منتقل شدن گاز های سمی و خطرناک و دود های آلوده جلوگیری می کند و آتش به قسمت های دیگر سازه منتقل نخواهد شد.

درزگیر های نواری چه ویژگی هایی دارند

درزگیر های نواری انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند و دارای حالت لاستیکی می باشند. این محصول ها به خوبی در برابر حریق مقاوم طراحی شده اند. علاوه بر این باید بدانید که این درزگیر ها در جذب لرزش سازه بسیار مناسب هستند و همچنین عایقی برای رطوبت نیز می باشند.

این محصولات در اندازه های مختلف، سایز و ضخامت های گوناگون، قدرت چسبندگی بسیار بالا و همچنین با نصب کاملا آسان ساخته شده اند و در بازار موجود هستند.

همیشه این نکته را مد نظر داشته باشید که استفاده از درزگیر های عایق در کنار پوشش های ضد حریق معنا پیدا می کنند.

 

                  محصولات ضد حریق            SSPC (مقاوم حریق)    سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی (پوشش ضد حریق)   OSHA (عایق ضد آتش)   مقاوم حریق   شرکت ملی نفت ایران (رنگ ، عایق ، نسوزکاری ، پوشش ضد حریق اسکلت فلزی)FM Approved (فایرپروف)    ISO9001