پوشش های ضد حریق یا فایر پروف چیست

پوشش های ضد حریق یا فایر پروف برای مکان هایی که در معرض خطر آتش سوزی هستند بسیار لازم و ضروری می باشد و کار بسیار مهمی که باید انجام شود این می باشد که جلوی گسترش و شیوع بیشتر آتش گرفته شود و مدت زمان زیاد و کافی برای رسیدن نیرو های امدادی و آتش نشانی را به وجود آوریم که برای این منظور استفاده از Fireproofing بسیار توصیه می شود زیرا که به خوبی از سازه ها محافظت می کند.

عملکرد پوشش های ضد حریق به چه صورت است

عملکرد پوشش های ضد حریق به این صورت می باشد که از یک سری مواد شیمیایی ساخته شده اند که به صورت معلق در چسب قرار دارند و هنگامی که به این چسب حرارت می رسد، رو به نرم شدن می رود و مواد شیمیایی می توانند واکنش نشان دهند و ذرات معلق بخارات که به صورت آزاد هستند سبب ایجاد یک فوم می شوند که این فوم از شیوع آتش جلوگیری می کند و باعث حفاظت ساختمان ها می شود که از رسیدن آتش به لایه های پایین تر جلوگیری به عمل می آید.

دلیل تاکید به استفاده از پوشش های ضد حریق چیست

از جمله دلایلی که به تاکید استفاده از پوشش های ضد حریق اشاره دارد، این می باشد که آتش سوزی یک بلا می باشد که از دیر باز تاکنون به دلیل سهل انگاری خود انسان ها اتفاق می افتد و فقط در عرض چند دقیقه و یا در عرض چند ثانیه مال و حتی جان انسان ها را از بین می برد.

تمامی ساختمان هایی که دارای مواد قابل اشتعال هستند، به خصوص سازه هایی که دارای اسکلت های فلزی می باشند، بیشتر در معرض حریق قرار دارند و استفاده از محافظ های ضد حریق را به هیچ عنوان نباید فراموش کرد.

این پوشش ها و محافظ ها کاملا با محیط  زیست سازگاری دارند و غیر سمی و فاقد آزبست می باشند. طریقه استفاده از این مواد بسیار راحت بوده و توسط دستگاه های پاشش بر روی سطوح مختلف اجرا می گردند.

 

 

 

                  محصولات ضد حریق            SSPC (مقاوم حریق)    سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی (پوشش ضد حریق)   OSHA (عایق ضد آتش)   مقاوم حریق   شرکت ملی نفت ایران (رنگ ، عایق ، نسوزکاری ، پوشش ضد حریق اسکلت فلزی)FM Approved (فایرپروف)    ISO9001